Rafael-Leopold Grabovica

Kao zaljubljenik u nove tehnologije s bogatim iskustvom u različitim sektorima, Rafael je stekao širok spektar vještina i znanja tijekom svoje karijere u nekoliko internacionalnih kompanija.

Sa sjedištem u New Yorku, trenutno je zaposlen kao Sales Manager u Underline Science Inc., gdje već gotovo tri godine uz poslove prodaje uspješno vodi razne procese koji pomažu uspješnoj organizaciji znanstvenih konferencija diljem svijeta (uključujući najveću hibridnu znanstvenu konferenciju AAAI23 koja se održala u veljači 2023. godine u Washington DC-u, USA, sa preko 5000 prihvaćenih radova). Također je trenutno angažiran kao Business Development Manager u SwissTechies, gdje uspješno identificira nove poslovne prilike i širi poslovanje.


Njegovo iskustvo također obuhvaća rad na povremenim projektima kao u tvrtki Digitalne Platforme, gdje implementira AI alate u razne poslovne procese, povećavajući učinkovitost i funkcionalnost.


Za vrijeme studija na Sveučilištu u Zagrebu, Fakultetu strojarstva i brodogradnje, stekao je dragocjeno iskustvo na praksi u tvrtki HOMATEH, gdje je primijenio svoje akademske vještine u praksi.


Sa svojim stručnim znanjem, vještinama u poslovanju i angažmanom u raznim projektima diljem svijeta, dragocjen je član svake organizacije u kojoj djeluje.


U slobodno vrijeme bavi se raznim sportovima, voli putovanja i automobile.